
Marzena Kilian – Szef Kuchni
Właściwy człowiek na właściwym miejscu – kuchnia to jej cały świat. Z gotowaniem związana jest od najmłodszych lat. Doświadczenie zaczęła zdobywać w lokalnych restauracjach, a od 10 lat idealnie sprawdza się w roli Szefowej Kuchni restauracji hotelu „Primavera”. PrimaFood Catering to jej „drugie dziecko”, w którego powstanie i rozwój angażuje się w 100 procentach – to ona sprawia, że dania PrimaFood Catering są tak smaczne i dopracowane.
W codziennej pracy jest perfekcjonistką – nic nie może wyjść spod jej ręki, jeżeli nie jest dopieszczone w najdrobniejszych szczegółach, a największą wagę przykłada do jakości. Świeżość produktów to dla niej priorytet.
Wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej dzieli się z innymi, czuwa nad organizacją sprawnie kierując swoim zespołem. Uwielbia pracować z ludźmi i dzielić się swoimi pomysłami.
Szczególną uwagę przykłada do estetyki i posiada niebywałe wyczucie smaku – dania przez nią przygotowywane to wyjątkowe połączenie doskonałej, restauracyjnej jakości oraz zdrowej, dietetycznej i lekkiej kuchni.
Uwielbia pracować z ludźmi i dzielić się swoimi pomysłami. Szczególną uwagę przykłada do estetyki dań.
Jej pasja, zaangażowanie i serce wkładane w codzienną pracę przyczyniło się do metamorfozy ponad 15 tysięcy osób, które w ostatnich latach skorzystały z Programów Odchudzających hotelu Primavera Jastrzębia Góra.